Momenteel gesloten

Damüls-Mellau


Het sneeuwzekere skigebied Damüls-Mellau vormt samen met het skigebied Faschina het grootste skigebied van het Bregenzerwald en een van de grootste skigebieden van Vorarlberg. In het sneeuwzekere Damüls Faschina woont u in hotels direct aan de piste! Dit is puur skiplezier!

Skigebied Damüls-Mellau & Faschina

​Het mooie, sprookjesachtige skigebied Damüls-Mellau is een gebied met overwegend rode en blauwe pistes. Het gebied is daarom ook zeer geschikt voor beginners. Dit is de perfecte plek voor wintersporters die op zoek zijn naar een klein, maar zeer veelzijdig skigebied. De afdalingen zijn niet moeilijk en een beginnende skiër kan er prima uit de voeten. Damüls is ook een uitstekend gebied voor ouders met kleine kinderen.
 
Absolute sneeuwgarantie

Het prachtige sneeuw- en bergparadijs ligt midden in Vorarlberg, tussen de vakantieregio Bregenzerwald en het biosfeerpark Grosses Walsertal. De twee charmante Walser bergdorpen met absolute sneeuwgarantie van half december tot eind april.

Sneeuwrijkste dorp ter wereld

​De meer dan 100 km pistes van het skigebied Damüls-Mellau-Faschina in het Bregenzerwald en het Bisophärenpark Grosses Walsertal staan bekend om hun hoge sneeuwzekerheid. Dit werd in het jaar 2007 bekroond met de titel "Sneeuwrijkste dorp ter wereld". Gemiddeld meer dan 9,60 m witte poeder in één seizoen.


 
Activiteiten

Vanuit Damüls heeft u direct toegang tot het skigebied door middel van een van de skiliften die vertrekken vanuit het dorp. Aan het einde van de dag kunt u tot aan het dorp terugskiën. Ook mensen die niet skiën hoeven zich in Damüls niet te vervelen, zo is er een rodelbaan van 3.5 km. Of wat dacht u van een wandeling over een van de 150 km aan wandelpaden?

Prachtig uitzicht

De 10-persoons gondel brengt de wintersporters vanaf Mellau naar boven naar het grootste wintersportgebied van het Bregenzerwald. Daar strekt zich aan de voer van de Mittagsspitze van Damüls een wintersportgebied uit met een adembenemend wijds uitzicht tot aan de Bodensee.

 

Onze hotels

Boutique Hotel die Mittagspitze****S

Ski In - Ski Out Skiverhuur vlakbij hotel Wellness Zwembad