Momenteel gesloten

Les 3 Vallées


Simpel gezegd, 's werelds grootste skigebied ...
Met 7 onderling verbonden resorts, 600 kilometer aan pistes voor de deur, 2.700 sneeuwkanonnen, 342 pistes, 42 funzones, 159 skiliften ... het is in alle opzichten een uitzonderlijk skigebied.
Maar Les 3 Vallées is ook ...
Makkelijk en toegankelijk
Je hoeft geen geweldige skiër te zijn; Les 3 Vallées is toegankelijk voor alle niveaus! 58% van de pistes zijn blauw en groen, terwijl de Zen-zones voor beginners en fungebieden u uitnodigen om de geneugten van het skiën in alle veiligheid te ontdekken.

​Panoramisch
Op elke top, elke keer dat je stopt om op adem te komen aan de zijkant van de helling en elke blik die je maakt op het omringende landschap, zijn de adembenemende uitzichten gewoonweg verbluffend ... Meer dan 1.000 alpentoppen vormen dit buitengewone panorama van 360 °. Open je ogen en neem het allemaal in je op, het is magisch ...
Maximaal comfort, minimaal wachten: Les 3 Vallées biedt een supersnel skiliftnetwerk, dat geldt als een van de meest efficiënte, comfortabele systemen ter wereld. Om de passagiersstroom te verbeteren, optimaal comfort te garanderen en wachtrijen te voorkomen, investeren de resorts elk jaar in nieuwe uitrusting.
 
En vrijheid
Met een enkele skipas kun je van het ene dal naar het andere gaan en door de 7 resorts van het skigebied zwerven. Geniet van de vrijheid om voor de deur te skiën, in je eigen tempo, waar je maar wilt en wanneer je maar wilt, in het hart van 's werelds grootste skigebied.
Terwijl je je een weg baant door het skigebied, ontdek je de verscheidenheid aan sferen die Les 3 Vallées te bieden heeft, van alpenweiden tot bossen, via hoge bergen en gletsjers ... Stop in een van de vele dorpen vol met verhalen en ongewone architectuur, of in een van de 52 piste restaurants voor een lekker hapje en iets om je dorst te lessen! Een heerlijke uitnodiging om de lokale gastronomie te ontdekken ...
​Sneeuw garantie
Met 85% van het skigebied boven de 1.800 meter en het grootste kunstsneeuwsysteem van Frankrijk (2.700 sneeuwkanonnen die 54% van het skigebied bedekken), is sneeuw gegarandeerd van het begin tot het einde van het seizoen. 25 bergtoppen zijn de hele winter toegankelijk en de resorts zijn verbonden door toppen op een hoogte van 2000 meter en meer. Naast de grote hoogte liggen de meeste hellingen van het skigebied op het noorden, wat een goede natuurlijke sneeuwbedekking van begin december tot eind april garandeert.

Onze hotels

Hotel Le New Solarium***

Ski In - Ski Out In het centrum Skiverhuur in hotel Wellness