Momenteel gesloten

Bij het drielandenpunt van Oostenrijk, Zwitserland en Italië ligt het familie skigebied Nauders-Bergkastel. Een gebied met een groot aanbod aan pistes van verschillende niveaus op een hoogte van 2.800 meter.

Met de lift naar de top van de berg en dan weer naar beneden het dal in, bocht voor bocht de piste af – skiërs en snowboarders hebben grenzeloos pisteplezier in petto, met funparks en nog veel meer tussen Nauders en de Vinschgau!
 
Of u nu een beginner, een gezin of een professional bent: het tweelandenskigebied heeft in vijf skigebieden voor ieder wat wils.

 

Plezier op de pistes tussen Noord- en Zuid-Tirol


211 kilometer onbeperkt skiplezier

Van Nauders in Tirol tot Sulden in Zuid-Tirol biedt het tweelandenskigebied wintersporters in totaal 211 kilometer goed geprepareerde pistes in Noord- en Zuid-Tirol. Absoluut het beste? Met slechts één skipas kun je in alle vijf de gebieden skiën! Passen die twee dagen of langer geldig zijn, zijn geldig in de volgende skigebieden:
  • ​Nauders op de Reschenpas
  • Schöneben-Haideralm aan de Reschensee
  • Watles
  • Trafoi ben Ortler
  • Sulden am Ortler
​Nauders in Tirol staat bekend om zijn brede pistes in alle moeilijkheidsgraden. Bovendien is het skigebied vanwege de hoge ligging sneeuwzeker en ideaal voor gezinnen. Het is een echte geheime tip voor wie waarde hecht aan een ontspannen locatie naast de liften. Net over de grens bij het Reschenmeer ligt het skigebied Schöneben, dat al vele malen is uitgekozen vanwege de goede kwaliteit van de pistes. Aan de Reschensee ligt ook het skigebied Haideralm, dat vooral geliefd is bij meer ambitieuze skigasten. In Watles vind je het zonnigste skigebied van Zuid-Tirol. Vrijetijdskiërs voelen zich hier het prettigst. In Trafoi am Ortler zijn families en rustzoekers aan het goede adres. In Sulden am Ortler kunt u op de gletsjer skiën – tot 3.000 meter boven de zeespiegel.
 

Rodelplezier


​Nauders op de Reschenpas blijkt een echt rodelparadijs te zijn. Een van de langste natuurrodelbanen van Tirol (8 km) zorgt voor grenzeloos plezier. Sledefans hebben twee pistes om uit te kiezen. Deze begint op 2.200 meter bij het Bergkastelbahn-liftstation. Met deze lift kun je comfortabel naar boven reizen voordat je een ongelooflijke acht kilometer op de slee de vallei in suist. Gegarandeerd rodelplezier – voor alle leeftijden. Niet alleen de Bergkastel-rodelbaan brengt je de berg af. De alternatieve rodelbaan vanaf de Lärchenalm is bovendien ook op donderdagavond verlicht en slingert vier kilometer lang door de glinsterende winterwereld het dal in.
 

Onze hotels

Vaya Nauders

Wellness Zwembad Sauna Half pension