Momenteel gesloten

Ski Serfaus-Fiss-Ladis


​Zwitserse precisie in Oostenrijk
214 kilometer perfect geprepareerde pistes - dat wacht u in de bergen van Serfaus-Fiss-Ladis. Van makkelijke hellingen tot zwarte afdalingen. Freeriden in het open terrein of freestylen op een van de acht fungebieden. En als u liever een paar ontspannen baantjes trekt op de vers geprepareerde langlaufloipes, is er een langlaufroute van 22 kilometer lang. Op een snowboard of op twee ski's - er is voor elk wat wils!

 

​In dit gebied wordt je comfortabel naar boven gebracht, er werd veel geïnvesteerd in moderne en goede liften. Capaciteit van 90 000 personen per uur, dus wachten hoef je zeker niet.
Ondanks dat het skigebied groot is voelt het behoorlijk compact aan en kun je snel tussen de verschillende dorpen op en neer skiën. De Masner ligt wel in een uithoek, het is hier heerlijk skiën en de Masnerhütte heeft voor een bergrestaurant een hele gevarieerde menukaart. De sneeuwcondities zijn hier door de hoogte van ruim 2800 meter het hele seizoen perfect. Een ander hoogtepuntje is de Frommesabfahrt in Fiss. Deze meer dan 10 km lange afdaling leidt naar de wintersportdorpen Fiss en Ladis.

​​​Serfaus, Fiss en Ladis zijn vooral populair bij families en dat is niet zonder reden. Er zijn weinig dorpen in de Alpen die kunnen tippen aan de faciliteiten die hier voor de kleine skiërs en snowboarders zijn ontwikkeld.
In het gebied is niet alleen aan het skiën gedacht. De diverse attracties geven een spectaculaire onderbreking van de vooral lange en overzichtelijke afdalingen. De 'Fisser Flieger' laat je als een adelaar over de pistes vliegen. Verder liggen er mooie wandelpaden in dit skigebied, ook op wat grotere hoogte, zoals bij de Komperdell.

 

Onze hotels

Amadeus****

Op wandelafstand van de liften In het centrum Skiverhuur vlakbij hotel Wellness