Momenteel gesloten

Het skigebied van Lech, Ski Arlberg, is verdeeld over 4 bergen en biedt perfecte omstandigheden voor zowel families als off-piste liefhebbers.. Aan sneeuw is nooit een gebrek in Lech, in het gebied valt jaarlijks een grote hoeveelheid sneeuw.
Sinds 2016 zijn de skigebieden van St. Anton en Lech eindelijk met elkaar verbonden door middel van de Flexenbahn lift.
 

Warth-Schröcken
Sinds 2013 is Lech verbonden met het naastgelegen skigebied Warth-Schröcken middels de Auenfeldjet gondellift. Hierdoor heeft Lech er 55 km piste bij gekregen en kun je nu tochten maken over in totaal 305 km aaneengesloten piste. De overwegend blauwe pistes van Warth-Schröcken zijn een waardevolle toevoeging gebleken. Beginnende skiërs en carvers kunnen zich helemaal uitleven op de glooiende en brede pistes.
Zürs
Zürs maakt onderdeel uit van het skigebied van Lech en is rondom omgeven door mooie pistes en diverse ski-routes. Ook hier vind je perfecte sneeuwcondities, mooie panorama’s en tevens het hoogst bereikbare punt van Lech, namelijk op de Trittkopf op 2.422 m. Zürs ligt op 1.716 m hoogte en wordt ook wel het tiefschnee-paradijs genoemd met afdalingen tot in het dorp.
St. Anton
St. Anton is sinds 2016 aangesloten op het skigebied van Lech en heeft ruim 157 km piste. Veel wintersporters die in Lech verblijven kiezen voor een dagtrip naar St. Anton - en andersom. St. Anton biedt veel afwisseling, heeft een bruisende après-ski en is geliefd bij off-piste skiërs. Lech en St. Anton hebben dezelfde skipas - namelijk de Ski Arlberg pas.
DE HOOGTEPUNTEN IN LECH ZÜRS SKI RESORT
De Witte Ring
Al meer dan 60 jaar is het een integraal onderdeel van de ski-ervaring in Lech Zürs am Arlberg: de Witte Ring. Het legendarische skicircuit van de Alpen verbindt de steden Lech met Zürs, Zug en Oberlech – en voert je langs de mooiste hellingen rond Omeshorn.
Voor wintersportliefhebbers biedt de Witte Ring een sportieve uitdaging van een halve dag met ongeveer 22 kilometer, 5.500 hoogtemeters en een sightseeingtour van gemakkelijke tot middelzware skipistes met uitkijkplatforms bij Rüfikopf en Madloch (natuurplatform). De Witte Ring is een must voor skiërs in Lech Zürs am Arlberg tijdens de wintervakantie.
Langer Zug
Wie de skiroute op de Rüfikopf in Lech aandurft, moet niet alleen goed kunnen skiën, maar ook behoorlijk wat lef hebben. Want de afdaling van 4,7 kilometer heeft op het steilste gedeelte een stijgingspercentage van 80 procent! De extreme skiroute laat geen fouten toe - maar je wordt naar behoren beloond met een eersteklas ski-ervaring.
Zürser Täli
De skiroute begint met een steile afdaling vanaf Muggengrat, die u vervolgens naar Zürser Täli leidt. Steile poedersneeuwafdalingen langs de hoge helling - perfecte omstandigheden voor veerkrachtige bochten.
Mohnenfluh Runs
Pleziervol of uitdagend: direct naast Mohnenfluh vinden gasten met sportieve ambities net zo goed wat ze zoeken als degenen die het graag rustig aan doen op de piste. Het startpunt voor dit veelzijdige sneeuwhoogtepunt ligt bij het bergstation Steinmähder.
Tip: De Mohnenfluh-afdalingen bieden vooral op dagen met verse poedersneeuw en firn puur skiplezier.

Onze hotels

Arlberg****

Op wandelafstand van de liften In het centrum Skiverhuur vlakbij hotel Wellness

Hotel Gotthard****S

In het centrum Wellness Zwembad Sauna